Modiano Golden Trophy Regular Index 4 Pip – Red

SKU: 12.39175.15

3,50 

Brand : Modiano Italy
Size : 6,3 cm x 8,8 cm
Index : regular Index 4 pips
Color : Red
Material : 100% Plastic
Packing : Cardboard tuckbox
54 playing cards(include two jokers)

Temporarily Out of Stock

GOLDEN  TROPHY   ,letra  plastike me 4 tregues ( numra të vegjël) ne 4 cepa të  letrave.
Plastike 100% të prodhimit Italian Modiano  të njohura si Motocikleta  dallohen 
kryesisht  nga  ndryshimi i ngjyrës serm me Motocikleta nga ngjyra floririn me makina por 
edhe nga  forca e tyre. 
Letrat mund të lahen dhe mbajn 30 her me shum  koh nga letrat e plastifikuara .
Ideale për Poker   pesletrash ,biriba dhe thanasi.Prodhohet nga Modiano në Itali .Të
gaçme  në ngjyr blu dhe kuqe .Përmban 52 letra dhe 2 Xholat.
 
!!!!…. Dhe kush nuk do donte letra me makina  … !!!

Weight
0,25 kg