Cut – Cards 5 Colours

SKU: 22.29055.01

7,50 

– 8,80cm x 6,30cm
– 100% plastic
– colours: red, green, yellow, white, blue, black

A must have on gambling!!!

In stock - Quick Shipment

Cut Card 100% plastike .Gjëndet në  set 5 copave .
Pajisje shum të nevojshme për loje Poker dhe Blackjack.
Këto karta kan përmasa 88 X 63 mm.
Në lojen e pokerit kartat Cut Card vendosen në fund të letrave që  mbane dealeri.
Me këte menyre  shmanget mubësija e ndonjë lojtari të shikoj letrën e fundit.
Ne Blackjack 2 Cut Cards-Curt jan të nevojshme për kryerjen e lojës.
Paketa përmban 5 cope me ngjyra të ndryshme: 
Të kuqe – të  gjelber – të verdhe – të bardhe dhe blu. Ngjyra të zez për ndryshim.
 
!!! Reptësija dhe  paisjet absurte jane elementet kryesore për çdo loj fati !!!
 

Weight
0,15 kg