Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Numbered Dice Νο 18

35,00 

– Dimensions: 1,8cm
– Number indication
– Transparent

High quality Dice 1.8cm with internal engraving. The package contains 3 sets in green, blue and burgundy.

SKU: 33.79150.21 Categories: ,

Description

Zaje me numëra 18mm . Numri tregues  është i shkruar  vetëm ne  nje anë, dhe numrat
kan ngjyr te bardh.  Cilesi  shum të mir .Forc ne kohëgjatje  dhe  në rënje ne 
dysheme.Paket  në 3 çifte   nje çift të jeshile ,nje  të kuqërremt dhe një blu.
!!! Për  hedhje të garantuara  ,pa mendime  te  tjera !!!
 
 

Additional information

Weight0,35 kg