Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Transparent Dice Νο 20

14,00 

Available - Instant Delivery

– Dimensions: 2,0cm
– Number indication
– Transparent
Transparent dice (2,0cm). The package contains 2 pairs of dice in green, 2 pairs in red and 2 pairs in blue. Numbers are indicated with encurved indelible white dots.

For Large Dice lovers!!!

Available - Instant Delivery

SKU: 33.79015.19 Category:

Description

Zaje  të madhenj të  tejdukshëm 20mm .Paketim në qeskë  me 1 çift  në  ngjyr të jeshile ,1 në ngjyr të kuqe 
dhe 1 çift blu .Materjal shum i mir.Numri  tregues pika të  bardha. Cilësi shum të mir  dhe çmim  të arsyeshëm.
!!! Për lojtarët e thjesht që u pëlqejn zajet e mëdhenj !!!

Additional information

Weight0,75 kg