Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Modiano Texas Poker Jumbo Hold’em Blue

4,00 

Available - Instant Delivery

Brand : Modiano Italy
Size : 6,3 cm x 8,8 cm
Index : Jumbo Index 2 pips
Color : Light blue
Material : 100% Plastic
Packing : Cardboard tuckbox
54 Cards 2 Jumbo Index so great for players of any age

Available - Instant Delivery

SKU: 11.19200.02 Category:

Description

Letra të shtëpis Modiano,100% plastike  nga  sindetik të paster PVC.Tregues jumbo 2
numra të mëdhenj ne 2 cepat  e letrave.Ideale për lojra Tourmament Texas Holdem Omaxa.
Të  cilësis shum të mir  ,të prodhimit Italian ,  me dizain te shkelqyer dhe clodhese për syrin.
Ngjyra të theksuara, shpërndarje  shume të mire.
Letrat Modiano mbizoterojne  në tregjet Europiane dhe Afrikane  ndërsa në tregjet Amerikan 
dhe Asiate qëndrojn BEE dhe  BICYCLE.

Additional information

Weight0,25 kg