Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Modiano Texas Poker Jumbo 2 Orange & Purple Deck in artificial Hard Leather Box

27,00 

Available - Instant Delivery

Brand : Modiano Italy
Size : 6,3 cm x 8,8 cm
Index : Jumbo Index 2 pips
Color : orange and purple
Material : 100% Plastic
2 decks in Deluxe Hard artificial leather Deck Box

Available - Instant Delivery

SKU: 13.19120.34 Categories: ,

Description

Ështe seti  që përmban një kuti cilesor me investim  të brënshëm  dhe me vendosje  për 
2 pako letrash .Letrat jan Texas Poker Jumbo të shtëpis Modiano .Tregues 2 ( Numra  te 
mëdhenj ) diagonale të letrës.
1 pako ngjyr lejla dhe 1 pako portokalli .Plastike 100% nga sindetik të pastër  PVC.
Letra ideale  për TEXAS ΗOLDEM, OMAXA etj.
 
Dallohen  kryesisht nga fama dhe forcat e lart .

Additional information

Weight1,3 kg