Modiano Golden Trophy Regular Index 4 Pips – 2 Deck Set in Wide glossy Wooden Box

SKU: 13.49980.36

29,80 

Brand : Modiano Italy
Size : 6,3 cm x 8,8 cm
Index : Regular Index 4 pips
Color : Red and Blue
Material : 100% Plastic
2 decks x 54 playing cards(include two jokers) in Wide Glossy Wooden Box

Temporarily Out of Stock

Ështe seti që përmban  një kuti  druri  cilësor  dhe 2 vendosje për letra.
Letrat jan  Golden Trophy të shtëpis Modiano .Tregues 4 (numra te vegjël) në 4 cepat e letrave.
1 pako të kuqe dhe një blu . 100% plastike  të prodhuesit Italian Modiano  ,të njohura dhe si Makinat Adika ,letra që dallohen 
nga fama e tyre dhe nga fuqia e lart.

Weight
1,5 kg