Modiano Marrone regular indexed 4 pips-Green

SKU: 12.39065.21

1,60 

Brand : Modiano Italy
Size : 6,3 cm x 8,8 cm
Index : regular Index 4 pips
Color : Green
Material : Plastic Coated
Packing : Cardboard tuckbox

Temporarily Out of Stock

Modeli i par  i kodit të plastifikuar  të  letrave  Modiano.Te njohurat  jeshile – kafe që luhen  në
kafenet tradicionale.
Materjalet   nuk kan asnjë ndryshim me Cristello.
Letra te plastifikuara  nga shtepija Modiano me  Tregues 4 domethën numra të vegjël 
 në katër cepat e letrave. Përzjerja e materialeve
 përmban edhe  leter e cila  me përpunimin me plastifikimin  jep produktin.
Të thjesht , me ngjyra të theksuara ,është baza e lojtarëve qe e adhurojn.
E gaçme ne ngjyr të jeshil dhe të kuqe 
!!!Karakteristika kryesore  çmimi i mir.!!!

Weight
0,25 kg