Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Set of 30 Fildisi Type Backgammon Chips

2,85 

Available - Instant Delivery

– set of 30 Fildisi type backgammon chips
– 2 different colorations of 15 pieces per each color

Available - Instant Delivery

SKU: 31.89013.11 Category:

Description

Aksesor i çmuar i  Tavlit. Cilesi shum të mir prodhim idustrial i tipit 
Fildisi.Një tjetër kuptim në të luajtur. Seti përmban  2 lloj ngjyrash të  ndryshme nga
15 cop për ngjyr. Kombinimeta e ngjyrave :bardh-blu,bardh- kuqe, bardh -jeshile,bardh-zi,verdh- zi.
!!! Lojtari i mir kërkon dhe aksesor cilësor !!!

Additional information

Weight0,25 kg