Luxury Big Backgammon Drop

SKU: 31.99027.06

75,00 

– Luxurious Backgammon board with Checkers Storage
– Size : Big 48cm x 50cm
– Material : Solid Massif Wood

In stock - Quick Shipment

Produkti i ri i seris Gloss Design  që  prezanton për sezonin veror  Pokeritems.Më
dru ahu ku mbizotëron lluksi pasi  llaku Gloss  jep një tjetër dimesjon  figurës dhe përdorimit.
Përmasa të mëdhaja  më vënde mbledhëse anash  dhe projektim të pa besueshme , me ngjyra  të kuqe 
 dhe kafe. Gurat jan të tipit tradicional  të fort dhe të mëdhenj.Më siguri   kur e hap lojtari  surprizohet me rezultatin e cilësis dhe çmimit.
E gjith serija Gloss Design  përbën  një dhurat ideale për  adhuruesit e Tavllës.
 
       !!! E adhuron … që nga momenti që e hap !!!
 

Weight
2,5 kg