Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Backgammon Board Forum Design Wood – Big size

16,00 

Available - Instant Delivery

– Classic Backgammon-Chess board
– Size : Big 50cm x 50cm
– Material : Swedish Wood
– Made in Greece

Available - Instant Delivery

SKU: 31.89077.25 Categories: ,

Description

Tradicional  me përmasa  te mëdha 50 X 50  Tavell e industris Greke  me pamje të jashtme  terreni i shahut .
 Printime perfekte dhe  cilësi  të mir llustrimi , montojn  produktin  dhe  japin  një  figur perfekte
 Terreni , ndërsa klipsi  dhe lidhjet  janë për durim te fort qëndrushmërije.  
Cilesi shum të mir  dhe  me çmim vërtet të leverdishëm.
Luajtje përfekte  ,shoqërohet  me set  gurash  dhe zajesh.
 
!!! Zgjidhja ideale   në tavëll …..   e përshtaçme për shum përdorime  barbare !!!! 

Additional information

Weight2,5 kg