Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Modiano Texas Poker Jumbo 2 Orange & Purple Deck in artificial Leather Case

25,00 

Available - Instant Delivery

Brand : Modiano Italy
Size : 6,3 cm x 8,8 cm
Index : Jumbo Index 2 pips
Color : orange and purple
Material : 100% Plastic
2 decks in Deluxe Dark Brown artificial Leather Set with 2 Cut Cards

Available - Instant Delivery

SKU: 13.49100.38.a Categories: ,

Description

Ësht seti që përmban  një vendosje cilesore  për 2 pako letrash 
në investim të brëndshëm dhe 2 cut cards plastike.Letrat jan Texas Poker  Jumbo 
të familjes  Modiano .Tregues 2 (Numra të mëdhenj ) diagonale të letrave .
1 pako në ngjyr lejla dhe 1 në ngjyr kafe. 100% palstike nga sindetik i paster PVC.
Letra ideale për TEXAS ΗOLDEM, OMAXA  etj.
Dallohet  kryesish  nga fama që kan dhe nga forca e madhe .
 

Additional information

Weight1,3 kg