Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Texas Hold’em Poker Jumbo Red

4,00 

Available - Instant Delivery

Brand : Texas Hold’em Poker
Size : 6,3 cm x 8,8 cm
Index : Jumbo Index 2 pips
Color : Red
Material : 100% Plastic
Packing : Cardboard tuckbox
54 Cards 2 Jumbo Index so great for players of any age

Available - Instant Delivery

SKU: 11.19200.01 Category:

Description

Letra të shtëpis Modiano,100% plastike  nga  sindetik të paster PVC.Tregues jumbo 2
numra të medhenj në 2 cepat  e letrave.Ideale për lojra Tourmament Texas Holdem Omaxa.
Të  cilesis shum të mir  ,të prodhimit Italian ,  me dizain të shkelqyer dhe çlodhëse për syrin.
Ngjyra të theksuara, shpërndarje  shum të mire.
Letrat Modiano mbizoterojn  në tregjet Europiane dhe Afrikane  ndërsa në tregjet Amerikan 
dhe Asiate qëndrojn BEE dhe  BICYCLE.

Additional information

Weight0,25 kg