Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Modiano ‘Platinum’ 100% Acetate Jumbo index 2 Pip – 2 Deck Set

25,00 

Available - Instant Delivery

Brand : Modiano Italy
Size : 6,3 cm x 8,8 cm
Index : Jumbo Index 2 pips
Color : Blue and Red
Material : 100% Acetate Plastic
Twin pack of poker size cards in a presentation box , 2 Free Bonus Cut Cards

Available - Instant Delivery

Description

Është model i lart i industris  së njohur Modiano .Emri i tyre nuk është vën rastësisht
PLATINUM  jo nga PVC  të pastër por nga matetrjali i njohur  ACETATE  i cili e bën 
të pamëposhtëm . Dizaini i pjesës së jashtëme është  i vecant  ndërsa  treguesi  është 
Jumbo 2  domethen numrat jan të tipuara në diagale dhe jan të madhësis së madhe.
Ofrohen vetëm me kuti mbajtse 2 pakove  ngjyr  të kuqe dhe blu.
E shikon zakonisht në Private Room të kazinove më të njohura  të Europes
!!! Mbreti i letrave !!!!
 

Additional information

Weight1 kg