Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Cleaning Brush

7,00 

Available - Instant Delivery

– Nylon hair
– Wooden holder

A necessary accessory for a great customer service!!!

Available - Instant Delivery

SKU: 25.49030.39 Categories: ,

Description

Përdorimi i saj ka të bëje ekskluzivisht me rrobën e tavolinës. Pjesa e siperme ësht e 
bëre prej druri dhe  perdorimi i saj është i përshtatshëm për çdo lloj rrobe.
 !!! E domosdoshme për çdo tavolin dhe  profesionist  që respekton klientin e tij!!!!

Additional information

Weight1,2 kg