Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Wooden Chip Rack Small

70,00 

Available - Instant Delivery

– Polished solid wood case 600pcs

Available - Instant Delivery

SKU: 25.49150.39 Category:

Description

Me vende për te paktën 600 cipsa ,kjo Rack është e domosdoshme
për çdo tavolin qe pronari për arsyet e tij dëshiron  që të gjitha çipsat të gjenden mbi tavoline.
Materjali i prodhimit është dru ahu  e llustruar me llustër të cilesis se lart .Vendoset sakte në dru dhe
transferon lehte çipsat.
 
!!! Karakterizohet nga  eleganca dhe funaksionaliteti!!!!
 

Additional information

Weight1,5 kg