Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Backgammon Dice Big 3 Pairs

2,50 

Available - Instant Delivery

– Dimensions: 1,2cm
– Number indication

Available - Instant Delivery

SKU: 33.79030.30 Category:

Description

Zara  te  ashtuquajtura ,zara kafeneou  , të bardha 12mm.Paketim në  qeskë
me 3  çifte zarash  ,me materjal shum të mir.Numri  tregues pika të zeza.
Cilësi shum të mir  dhe çmim  të arsyeshëm.
 
 
!!!  për  lojtarët  e Tavlit …. se madhesija ka rëndesi !!!
 

Additional information

Weight0,4 kg