Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Small Dice 5 Pairs

1,40 

Available - Instant Delivery

– Dimensions: 1,0cm
– Number indication
– Transparent
Small white dice (1,0cm). The package contains 5 pairs of high quality dice. Number indication is encurved with indelible black dots.

High quality at a low cost!!!

Available - Instant Delivery

SKU: 33.79011.18 Categories: ,

Description

Zaje  të vegjël të ashtuquajtura Zaje kafeneje  ,të bardha 10mm . Të paketuara ne 
qeskë me 5 cifte zarash.Materjal shum i mir.Numri  tregues pika të zeza.
Cilësi shum të mir  dhe çmim  të arsyeshëm.
 
!!! Për  lojtarët  e Tavlit  ,sepse   …. humben  gjithmon !!!

Additional information

Weight0,0003 kg