Backgammon Board Satin Glaze – Handmade Walnut veneer – Big size

SKU: 31.99107.17

31,80 

– Classic Backgammon board
– Size : Big 48cm x 50cm
– Material : Walnut Wood veneer
– Satin Glaze surface
– Made in Greece

In stock - Quick Shipment

Tavëll  e punuar me dor nga dru arre e cilesis  së lart .Boja është e plot edhe  në brëndësi të drurit dhe jo vetëm në sipërfaqe  ,ndërsa llaku sate  i jep nje tjetër figur. Kapëset e hajes dhe mbylljes jan në ngjyr floriri të cilesis së mir dhe forcës së lart .Një rëndësi  të veçant  jepet zbukurimit  nga brënda  me  nje lustër kaplama  , me qëllim që  tingulli i zarit   të jet  më i lehtë. Karakteristikat e përgjithshme  që përbejnë një tavëll ku luani një lojë që ju pëlqen  me kombinimin e cilësis dhe çmimit  do të plotësoj çdo kërkes të tuajën . Shoqërohet  nga set zajesh dhe gurash .Përmasat 48cm X 50 cm.
                                                                                                         ……… Lluksi dhe tradita në çmim të arsyeshëm për çdo lojtar !!!!
                                         

Weight
2 kg
Dimensions
50 × 13 × 26 cm