Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Backgammon Board Modafi Design – Big

9,80 

Available - Instant Delivery

– Classic Backgammon-Chess board
– Size : Big 50cm x 50cm
– Material : Swedish M.D.F
– Modafi Design
– Made in Greece

Available - Instant Delivery

SKU: 31.89048.28 Category:

Description

Tradicional  me përmasa  te mëdha 50 X 50  Tavell e industris Greke  me pamje të jashtme  terreni i shahut .Dallohet 
për prodhimin  e mir nga M D F  të prodhimit Suedes. Printime perfekte dhe cilësi shum të mir  montojn  produktin .
Cilesi shum të mir  dhe  me çmim vërtet të leverdishëm.
Luajtje përfekte  ,shoqërohet  me set  gurash  dhe zajesh.
 
!!! Zgjidhja ideale   në tavëll …..   e përshtaçme për shum përdorime  barbare !!!! 
 

Additional information

Weight2,5 kg