Acryl Chip Tray 100pcs

SKU: 25.49090.40

7,00 

– 20,0cm X 7,5cm
– Transparent acrylic case 100pcs

Because chip transfer must be proffessional!!!

In stock - Quick Shipment

Case transporti akrilike e njohur si Acryl Tray 5 vëndëshe dhe 100 çipsave.Çdo 
vendosje mbane 10 çipsa .Shum e nevojshme për të transportuar çipsat  në çdo faz 
të lojës  dhe për çdo loje live. Materjali i  prodimit të Acrzl  trasparent  i  forte me denistet
të lart .E përshtatëshme për transportin e 100 çipsave .Përmasa ,te përshtatëshme 
për vendosje 15-20 cop. te mbushura me çipsa në BIRD CAGE. Madhesit 200mm X75mm.
!!!! … Sepse edhe transporti i çipsave duhet bëre në mënyr profesionale!!!
 

Weight
1,2 kg