Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Ultimate Dealer Timer

35,00 

Available - Instant Delivery

– Material: plastic
– 7,5cm x 1,3cm
– Battery included

A must have for every tournament!!!

Available - Instant Delivery

SKU: 25.49210.43 Categories: ,

Description

Poker Timer Turneu : The Ultimate . Ultimati i ri i programuar dhe butoni i Dealerit bën
për çdo torne profesional dhe lehteson rolin e dealerit.
Regjistrime -free -rritje ,,small /big blinds, por edhe bastat paraprikisht.
Pro-programueshem për deri në 19 raunde,ruan të gjitha parametrat e dhene në një koh me par.
Diameter 7.5 cm, lartesi 1.3 cm .Ekran të madhe per të lexuar lehte.
Të gjitha me një shikim  në çdo turne që ndodheni.Koha mbetëse  e periudhës aktuale.
Blind të vogla dhe të mëdha .Të pegjistruara1 deri 999 ne hapa të njerit dhe 
1000-999000 .Sinjal degjimi kur figura e radhes rritet.Munde të ndaloni oren në çdo koh
ose të ruani te gjitha dekumentat . Përmbahet batarija .
!!!!Vegël  e rëndesishme për  drejtuesin  e torneut Poker që nuk ka një programe të caktuar!!!

Additional information

Weight0,5 kg