Trolley Side Table

SKU: 25.49400.45

80,00 

– 57,5cm x 30cm x 45cm
– Melamine side table easily assembled
– 2 inox cupholders

A beautiful and useful accessory!!!

In stock - Quick Shipment

Tavoline ndihmëse me 2 vende godash, me rrota,shoqerohet me gotat Inox.
Prodhim i thjesht nga melanin , me permasa të pershtatëshme .
Lartesi 575 mm X 300mm X 450mm ,  për të vendosur  gotat  e lojtarëve, qe duhet
te ndodhen jashte tavolines.Montohet shpejt dhe leht. Në perimetri mbrohet me një plastik të fort.
 
!!!!!! E këndëshme ,ndihmëse por edhe një aksesor praktik i Tavolines -që me një fare mënyre  mbron Tavolinen!!!
 

Weight
2,5 kg