Drop – Box

SKU: 25.49220.44

65,00 

– DropBox size small
– Removable box
– Safety lock

A useful way to collect the “House edge”!!!

In stock - Quick Shipment

Kjo kuti e vogel  ,e fort metalike shoqërohet nga  një  flet metalike që mbështetet në tavolin 
dhe  kutija mund të vendoset ose të  hiqet në forëm sirtari .
Transferohet  në vëndin e pageses dhe apet me celës pjesa e sipërme për përmbledhjen 
e Ganiotave. Një paisje njaft ndihmëse në Tavolinen  që zakonisht e shohim në sallat e Pokerit.
 
!!! E përshtatëshme , ndihmëse  dhe mbledhje profesionale e gationave!!!
 

Weight
1,7 kg