• Transparent Dice Νο 20 | Σετ Ζάρια Διαφανή Νο 20
  • Transparent Dice Νο 20 | Σετ Ζάρια Διαφανή Νο 20
  • Transparent Dice Νο 20 | Σετ Ζάρια Διαφανή Νο 20
  • Transparent Dice Νο 20 | Σετ Ζάρια Διαφανή Νο 20

ΣΕΤ ΖΑΡΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗ Νο 20

Κωδικός προϊόντος: 33.79015.19

14,00 

Μεγάλα ζάρια διαφανή 2,0cm. Συσκευασία σε σακουλάκι με 1 ζεύγος Πράσινο, 1 ζεύγος Κόκκινο και 1 ζεύγος Μπλε. Καλή πάστα υλικού. Η ένδειξη των αριθμών αποτυπώνεται με χαραγμένες βούλες, βαμμένες με ανεξίτηλο άσπρο χρώμα. Πολύ καλή η ποιότητα με ιδανική και προσιτή τιμή.

!!! για τους απλούς παίκτες που αρέσκονται στο μεγάλο ζάρι !!!

Διαθέσιμο - Άμεση παράδοση

Zaje  të madhenj të  tejdukshëm 20mm .Paketim në qeskë  me 1 çift  në  ngjyr të jeshile ,1 në ngjyr të kuqe
dhe 1 çift blu .Materjal shum i mir.Numri  tregues pika të  bardha. Cilësi shum të mir  dhe çmim  të arsyeshëm.
!!! Për lojtarët e thjesht që u pëlqejn zajet e mëdhenj !!!

Βάρος
0,75 kg