PROTECTOR ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ DEALER

Κωδικός προϊόντος: 22.29156.02

10,00 

Είναι τα γνωστά μεταλλικά αντίγραφα παλαιών διεθνών τα οποία χρησιμοποιούνται στο τυπικό του παιχνιδιού του Texas & Omaha για προστασία των φύλλων, όταν ο παίκτης δεν τα κρατά στο χέρι του. Επίσης αρκετοί παίκτες τα χρησιμοποιούν και ως γούρια. Μεταλλικά στο χρώμα ασημί και χρυσαφί προσφέρονται σε ακρυλική θήκη. Έχουν τις διαστάσεις της μάρκας πολλοί παίκτες τις χρησιμοποιούν ως μέσο απασχόλησης των δακτύλων τους. Αποτυπώνουν διάφορες παραστάσεις από δυνατά ζεύγη ή απόλυτο φύλλο στο Texas & Omaha. Μία άλλη λειτουργία συγκεκριμένων Protector είναι και αυτή των Dealer Button. Το συγκεκριμένο είναι ένα από αυτά.

!!!Ιδανικό για προκαταλήψεις Poker!!!

Διαθέσιμο - Άμεση παράδοση

Ato jane te njohurat  Kopje  të vjetra metale ndërkombetare të cilat përdoren për lojen tipike
Texas & Omaxas për mbrojtjen e letrave kur lojtari nuk i mbane në dore .Gjithashtu shum lojtar
i perdorin për ti sjell…… fat…..
Ngjyra metalike sermaje dhe floriri ofrohen në kuti akrilike.Kan  përmasat e Çipsave shum
lojtar i përdorin për tu mare me gishtat e tyre.Trasmetojne shfaqe të ndryshme  nga cifte  të ndryshme
ose letra të Texas & Omaxa. Një tjetër përdorim  i Proctector të mbledhur është dhe ajo e Dealer Button .
Dhe kjo është saktesisht një nga këto.

!!! Zgjedhje e perkryer për idete prapambetëse të Pokerit !!!

Βάρος
0,2 kg