• Double Domino Case | Ντόμινο Κασετίνα Διπλή
  • Double Domino Case | Ντόμινο Κασετίνα Διπλή
  • Double Domino Case | Ντόμινο Κασετίνα Διπλή
  • Double Domino Case | Ντόμινο Κασετίνα Διπλή
  • Double Domino Case | Ντόμινο Κασετίνα Διπλή
  • Double Domino Case | Ντόμινο Κασετίνα Διπλή

ΝΤΟΜΙΝΟ ΚΑΣΕΤΙΝΑ DOUBLE POKERITEMS

Κωδικός προϊόντος: 34.69016.36

4,50 

Κοκκάλινη κασετίνα του φημισμένου επιτραπέζιου παιχνιδιού ντόμινο μεγάλου μεγέθους 28 τεμαχίων μπεζ χρώματος. Ιδανική λύση για τους λάτρεις της σπαζοκεφαλιάς. Πολύ καλή τιμή. Κατάλληλο μέγεθος και για παρατηρητές.

!!! Οξυδέρκεια και σκέψη εν δράσει !!!

Προσωρινή έλλειψη stock

Kuti në ngjyr të kuqe  të loljës se njohur  Domino  ,përmasa të mëdha 28 gur
ngjyr bezh .Zgjidhje ideale për adhuruesit e lijës.Çmim shum të mir .Përmasa
të përshtaçme për  vrejtuesit.

!!!  Mprehtësi dhe të menduarit në veprim !!!!

Βάρος
0,5 kg