Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα με παραγγελίες άνω των 100€ έως 20kg

Chess Pawns with a Felt

SKU: 32.99023.17 Category:

Τιμή: 4.50 

• Available - Same Day Shipping

Plastic set of Chess Pawns with felt stuck on the bottom. Regular size, beige and brown, in a plastic bag.

Low price accessible cost!!!

Plastic set of Chess Pawns with felt stuck on the bottom. Regular size, beige and brown, in a plastic bag.

Low price accessible cost!!!

Description

Set plastik me gura shahu  me rrob të holl ,të mbuluar ne bazën e  çdo  guri.
Përmasa të zakonshme ,ngjyr kafe dhe bezh. Paketimi ne qesk plastike .Mos u merakosni  kur ju humbet  ndonjë 
nga ato sepse çmimi i tyre  është shum i lir .
 
!!!!  Çmim i lir ,e përshtatëshme për çdo lojtar !!!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chess Pawns with a Felt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top Rated:

Related products