• Opaque Dice Νο 20 | Σετ Ζάρια Μη Διαφανή Νο 20
  • Opaque Dice Νο 20 | Σετ Ζάρια Μη Διαφανή Νο 20
  • Opaque Dice Νο 20 | Σετ Ζάρια Μη Διαφανή Νο 20
  • Opaque Dice Νο 20 | Σετ Ζάρια Μη Διαφανή Νο 20
  • Opaque Dice Νο 20 | Σετ Ζάρια Μη Διαφανή Νο 20
  • Opaque Dice Νο 20 | Σετ Ζάρια Μη Διαφανή Νο 20

ΣΕΤ ΖΑΡΙΑ ΜΗ ΔΙΑΦΑΝΗ Νο 20

Κωδικός προϊόντος: 33.79015.20

5,00 

Μεγάλα ζάρια μη διαφανή 2,0cm. Συσκευασία σε σακουλάκι με 2 ζεύγη Πράσινο, 2 ζεύγη Κόκκινο και 2 ζεύγη Μπλε. Καλή πάστα υλικού. Η ένδειξη των αριθμών αποτυπώνεται με χαραγμένες βούλες βαμμένες με ανεξίτηλο άσπρο χρώμα. Πολύ καλή η ποιότητα με ιδανική και προσιτή τιμή.

!!! για τους απλούς παίκτες που αρέσκονται στο μεγάλο ζάρι !!!

Διαθέσιμο - Άμεση παράδοση

Zaje të  madhemj jo te   tejdukshëm 20mm .Paketim në qeskë  me 2 çift  në  ngjyr të jeshile ,2 në ngjyr të kuqe
dhe 2 çift blu .Materjal shum i mir.Numri  tregues pika të  bardha. Cilësi shum të mir  dhe çmim  të arsyeshëm.
!!! Për lojtarët e thjesht që u pëlqejn zajet e mëdhenj !!!

Βάρος
0,75 kg