Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

White Dealer Button (50mm)

1,00 

Available - Instant Delivery

– 5,00cm
– Solid and heavy plastic
– White with engraved black letters

A stylish button!!!

Available - Instant Delivery

SKU: 22.29026.04 Categories: ,

Description

Plastike Dealer Button ,i thjesht i bardhe  me diametër 50mm.
Përdoret per cdo Cash ose Tournament Game.Karakteristika paraqitja e thjesht me 
vijen e holle  të zez që shkruan fjalen Dealer në të dyja  anët dhe natyrisht çmimi shum 
i mire.
!!! Buttoni më i njohur!!!!

Additional information

Weight0,2 kg