Round Dealer Timer

SKU: 25.49390.41

10,00 

– 6,5cm x 1,5cm
– Plastic and electronic
– Cellular battery included

A must have for a professional game!!!

Temporarily Out of Stock

Kohëmatëse për tornua për ipjen e Blinds dhe mbajtjen e kohëzgjatjes .  Është përshtatur që të mase
mituta dhe sekonta.Butoni i ndezjes fillon numërimin mbrapsh. Mbas kohëzgjatjes ,kronometri
jep një sinjal që mund ta dëgjosh.Kur shtypni butonin start/stop fillon numerimin nga fillimi
për të njëjten koh.Me një klip të  palosur  timeri  mund të vendoset në tavoline, ose edhe me
 klipin të vendoset në rrip.
Ngjyra: e bardhe  e gateshme me qeliza batarije
                !!! Vegel e nevojshme për një loje serjoze!!!

Weight
0,25 kg