Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Rose Luxury Backgammon

59,00 

Temporary Out Of Stock

– Classic Backgammon
– Size : Big 48cm x 50cm
– Material : Rose Wood
– Made in Greece

Temporary Out Of Stock

SKU: 31.89032.03 Category:

Description

Tavlli origjinal Grek  ,është tavëlli HANDMADE GREECE  e punuar me dor. Tavëll Trëndafil
ku  llustra mat nuk  ndikon  në trungun e prodhimit  që imponuar reflekton në pjesën e brëndëshme
dhe të jashtëme . Në pjesën e brëndshme dominojn ujrat e drurit, dhe në qënder 
gjëndet  rombi i njohur  zbukurues.Më kubi të forta  dhe thjeshtësija e prodhimit  bëjn këtë rezultat të shkëlqyer.
Shoqërohet  nga set  gurash tradicional  me cilësi të shkëlqyer.Prodhim i rënd dhe  i veçant  që duron në koh.
!!!!…. thjeshtësija dhe bukurija ne kulëm !!!
 

Additional information

Weight2,5 kg