• Plastic Chess Pawns | Πιόνια για Σκάκι Πλαστικά Απλά
  • Plastic Chess Pawns | Πιόνια για Σκάκι Πλαστικά Απλά
  • Plastic Chess Pawns | Πιόνια για Σκάκι Πλαστικά Απλά
  • Plastic Chess Pawns | Πιόνια για Σκάκι Πλαστικά Απλά

Plastic Chess Pawns

SKU: 32.99017.16

3,80 

Plastic set of chess pawns, regular size in black and white, light weight with a plastic bottom.

Low accessible cost!!!

In stock - Quick Shipment

Set plastik gurash  shahu .Përmasa të zakonshme ,ngjya të bardha dhe të zeza.
Pesh të leht  me baz  kuror plastike  me materjal bosh në mes.
Karakteristika  kryesore  çmimi i ulët .Mos u merakosni  kur ju humbet  ndonjë 
nga ato sepse çmimi i tyre  është shum i lir .
 
!!!!  Çmim i lir ,e përshtatëshme për çdo lojtar !!!

Weight
0,3 kg