Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Opaque Dice Νο 20

5,00 

Temporary Out Of Stock

– Dimensions: 2,0cm
– Number indication

Temporary Out Of Stock

SKU: 33.79015.20 Category:

Description

Zaje të  madhemj jo te   tejdukshëm 20mm .Paketim në qeskë  me 2 çift  në  ngjyr të jeshile ,2 në ngjyr të kuqe 
dhe 2 çift blu .Materjal shum i mir.Numri  tregues pika të  bardha. Cilësi shum të mir  dhe çmim  të arsyeshëm.
!!! Për lojtarët e thjesht që u pëlqejn zajet e mëdhenj !!!

Additional information

Weight0,75 kg