Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Modiano Texas Poker Jumbo 2 Red & Orange Deck in High-Gloss Wooden Box

29,80 

Available - Instant Delivery

Brand : Modiano Italy
Size : 6,3 cm x 8,8 cm
Index : Jumbo Index 2 pips
Color : orange and purple
Material : 100% Plastic
2 decks in Deluxe Hi-Gloss Las Vegas wood box

Available - Instant Delivery

SKU: 13.49120.37 Categories: ,

Description

Një set që përmban një kuti druri Hi-Gloss Las Vegas  me invrstim te brendshm dhe vend për 
2 pako letrash .Letrat jan Texas Poker Jumbo  të shtepis  Modiano.Me tregues 2 (numra të mëdha)
diagonale  të letrave.  1 pako lejla dhe një portokalli .100% plastike nga sindetik të pastër PVC.
Letra ideale për TEXAS ΗOLDEM, OMAXA etj.
 
Dallohet kryesisht nga fama që ka dhe nga forca e lart.
 

Additional information

Weight1,5 kg