Modiano ‘Platinum’ 100% Acetate Regular index 2 Pips – 2 Deck Set

SKU: 12.39120.25

25,00 

Brand : Modiano Italy
Size : 6,3 cm x 8,8 cm
Index : Regular Index 2 pips
Color : Blue and Red
Material : 100% Acetate Plastic
Packing : Twin pack of poker size cards in a presentation box , 2 Free Bonus Cut Cards

In stock - Quick Shipment

Është  model i lart i industris  së njohur Modiano .Emri i tyre nuk është vën rastesisht
PLATINUM  jo nga PVC  të paster por nga matetrjali i njohur  ACETATE  i cili e bën 
të pamëposhtëm . Dizaini i pjesës se jashtëme është  i vecant  ndërsa  treguesi  është 
4  domethen numrat jane të vegjël  të tipuara në 4 cepat e letrave.
Ofrohen vetem me kuti mbajtse 2 pakove  ngjyr  të kuqe dhe blu.
E shikon zakonisht në Private Room të kazinove me të njohura  të Europes
!!! Mbreti i letrave !!!!

Weight
1 kg