Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Modiano Marrone regular indexed 4 pips – Brown

1,55 

Available - Instant Delivery

Brand : Modiano Italy
Size : 6,3 cm x 8,8 cm
Index : regular Index 4 pips
Color : Brown
Material : Plastic Coated
Packing : Cardboard tuckbox

Available - Instant Delivery

SKU: 12.39065.20 Category:

Description

Modeli i par  i kodit të plastifikuar  të  letrave  Modiano.Të njohurat  jeshile – kafe qe luhen  në
kafenet tradicionale.
Materjalet   nuk kan asnjë ndryshim me Cristello.
Letra të plastifikuara  nga shtepija Modiano me  Tregues 4 domethen numra të vegjël 
 ne katër cepat e letrave. Përzjerja e materialeve
 përmban edhe  leter e cila  me perpunimin me plastifikimin  jep produktin.
Të thjesht , me ngjyra të theksuara ,është baza e lojtareve qe e adhurojn.
E gaçme në ngjyr të jeshile dhe të kuqe 
!!!Karakteristika kryesore  çmimi i mir.!!!

Additional information

Weight0,25 kg