Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Modiano Cristallo regular indexed 4 pips – Red

1,50 

Available - Instant Delivery

Brand : Modiano Italy
Size : 6,3 cm x 8,8 cm
Index : regular Index 4 pips
Color : Red
Material : Plastic Coated
Packing : Cardboard tuckbox

Available - Instant Delivery

SKU: 12.39065.19 Category:

Description

Letra të plastifikuara të shtepis Modiano me tregues 4 ( numra të vegjël) .Përzjerja e materialeve
 permban edhe  leter e cila  me perpunimin me plastifikimin  jep produktin. E gatëshme ne 
ngjyr të kuqe dhe blu .Te thjesht , me ngjyra te theksuara ,është baza e lojtareve qe e adhurojn.
E gatëshme në ngjyr të kuqe dhe blu .
 Karakteristika kryesore  çmimi i mir.
 Letra ideale  për përdorim në kafene dhe  loja të thjeshta të letrave. 
 
!!! Keto letra kan  rekor   shitje në Europ !!!
 

Additional information

Weight0,25 kg