Modiano Cristallo regular indexed 4 pips – Blue

SKU: 12.39065.18

1,60 

Brand : Modiano Italy
Size : 6,3 cm x 8,8 cm
Index : regular Index 4 pips
Color : Blue
Material : Plastic Coated
Packing : Cardboard tuckbox

In stock - Quick Shipment

Letra të plastifikuara të shtepis Modiano me tregues 4 ( numra të vegjël) .Perzjerja e materialeve
 përmban edhe  leter e cila  me perpunimin me plastifikimin  jep produktin. E gatëshme ne 
ngjyr të kuqe dhe blu .Të thjesht , me ngjyra të theksuara ,është baza e lojtareve që e adhurojn.
E gatëshme në ngjyr të kuqe dhe blu .
 Karakteristika kryesore  çmimi i mir.
 Letra ideale  për përdorim në kafene dhe  loja të thjeshta te letrave. 
 
!!! Keto letra kan  rekor   shitje në Europ !!!
 

Weight
0,25 kg