Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Luxury Mahogany Backgammon suitcase

SKU: 31.89040.93 Category:

Τιμή: 79.00 

• Available - Instant Delivery

– Suitcase Backgammon board
– Size : Big 48cm x 50cm
– Material : Mahogany wood
– Made in Greece

– Suitcase Backgammon board
– Size : Big 48cm x 50cm
– Material : Mahogany wood
– Made in Greece

Description

 Për  të plotësuar kërkesave të lojtarve  të veçan që dëshirojn të luajn si hobi tavllën 
origjinale Greke ,të bër me dor, ju prezantojm   Tavllin HANDMADE GREECE
të bër me dru .Kështu  shikojm Valizhen Maoni  ku llustri mat nuk ndikon në trungun
e prodhimit që  gjendet jasht edhe brënda  mobilies.Në pjesën e brëndëshme mban 
imazhin e ujrave të drurit dhe në qëndër  rronbi i njohur zbukurues.
Në pjesën anësore  ka  vënde  mbledhse dhe elementet metalike  jan lidhse Bross plus dorezën
e mbajtjes. Shoqërohet  me gura të  tipit  Fildisi  me cilësis të shkëlqyer.
Prodhim i rënd dhe  i rëndësishëm ,që duron  në  kohë.
Rezultati që do të merni nuk do tju zhgënjej.
 
!!!  Përmbledhja e cilësisë së mirë në kulmin e saj !!!!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Luxury Mahogany Backgammon suitcase”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top Rated:

Related products