Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Leather Chip Case 300pcs

85,00 

Temporary Out Of Stock

– Leather poker chip case
– 34cm x 22cm x 7cm
– 300pcs & 1 card deck & 1 button

Safely transfering and keeping poker chips is important for every proffessional or amateur player!!!

Temporary Out Of Stock

SKU: 24.69250.78 Category:

Description

Valixhe  Premium  lëkure 300 çipsa ngjyr kafe. Cilesija  e  materjaleve   që përdoren dhe 
kujdestaria në perpunim bën që kjo  valinxhe të jet një objek i shkëlqyer ,Pajisje e Pokerit.
Ësht e prodhuar nga një lëkur  ngjyr kafe  dhe lëkur shtes  ne cepat për mbrojtjen e tyre.
Në brendësi  valinxhia ësht e veshur  nga një rrob e trash ngjyre të kuqe me 6 rreshta 
vëndesh për 50 çipsa  ne secilin vend  ,një vend për letrat dhe 1 Button.
Nje valinxhe  high-end  gati  të mirpres  300 çipsat ,një Button dhe 1 pako letrash.
 
!!! Transporti ,depozitimi ,numërimi i perditshëm dhe mbrojtja e çipsave është proces i vlefshëm për çdo profesionist  !!!

Additional information

Weight0,0015 kg