• High Gloss (Light Brown) Chip Case 200pcs | Κουτί Ξύλινο High Gloss 200τεμ
  • High Gloss (Light Brown) Chip Case 200pcs | Κουτί Ξύλινο High Gloss 200τεμ
  • High Gloss (Light Brown) Chip Case 200pcs | Κουτί Ξύλινο High Gloss 200τεμ
  • High Gloss (Light Brown) Chip Case 200pcs | Κουτί Ξύλινο High Gloss 200τεμ
  • High Gloss (Light Brown) Chip Case 200pcs | Κουτί Ξύλινο High Gloss 200τεμ
  • High Gloss (Light Brown) Chip Case 200pcs | Κουτί Ξύλινο High Gloss 200τεμ

High Gloss (Light Brown) Chip Case 200pcs

SKU: 24.69150.71

40,00 

– High Gloss lacquered finish poker chip case
– 33cm x 22cm x 7cm
– 200pcs

Safely transfering and keeping poker chips is important for every proffessional or amateur player!!!

Kuti druri  Hi Gloss  e prodhimit të vecant .E veshur tërsisht me rrob kadife ,
kati i lart është  i ndar me 8 vënde  për 25 çipsa për secilin, 2 vënde  për letrat.
Një valinxhe -kuti  super – luksoze ,gati të mirpres 200 çipsat tuaj dhe 2 pakot e letrave.
 
!!! Transporti ,dpozitimi ,numërimi i përditshëm dhe mbrojtja e çipsave është proçes i vlefshëm për çdo profesionist  !!!
 

Weight
4 kg