• High Gloss (Black) Case 200pcs | Κουτί Για Μάρκες High Gloss Μαύρο200τεμ
  • High Gloss (Black) Case 200pcs | Κουτί Για Μάρκες High Gloss Μαύρο200τεμ
  • High Gloss (Black) Case 200pcs | Κουτί Για Μάρκες High Gloss Μαύρο200τεμ
  • High Gloss (Black) Case 200pcs | Κουτί Για Μάρκες High Gloss Μαύρο200τεμ
  • High Gloss (Black) Case 200pcs | Κουτί Για Μάρκες High Gloss Μαύρο200τεμ
  • High Gloss (Black) Case 200pcs | Κουτί Για Μάρκες High Gloss Μαύρο200τεμ

High Gloss (Black) Case 200pcs

SKU: 24.69150.72

28,00 

– High Gloss lacquered finish poker chip case
– 33cm x 22cm x 7cm
– 200pcs & 2 card decks

Safely transfering and keeping poker chips is important for every proffessional or amateur player!!!

In stock - Quick Shipment

Kuti prej druri Hi Gloss  i prodhimit të shkëlqyer. E llustruar nga lluster  që shkëlqen 
e ngjyrës se zez me cilesi shum të mir dhe  ne pjesen e sipërme   mbizoteron llaku i zi.
Brënda  ësht rrob e zez me 4  vënde  -për  50 çipsa  për secilen  dhe 2 vënde për letra.
Nje valinxhe High -end  gati të pranoj 200 Çipsat dhe  2  pakot e letra .
 
!!! Transporti ,depozitimi ,numërimi i përditshëm dhe mbrojtja e Çipsave ështe proces i vlefshem  për çdo profesionist  !!!
 

Weight
1,5 kg