Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Gold Backgammon Board with Disk Storage – Handmade Walnut veneer – Big size

40,00 

Available - Instant Delivery

– Classic Backgammon board with Checkers Storage
– Size : Big 48cm x 50cm
– Material : Walnut Wood veneer
– Satin Glaze surface
– Made in Greece

Available - Instant Delivery

SKU: 31.99157.19 Category:

Description

Tavëll  e  punuar me dor nga dru arre i cilesis  së lart .Boja është e plot edhe  në brëndësi të drurit dhe jo vetëm në sipërfaqe  ,ndërsa llaku sate  i jep nje tjetër figur. Kapëset e hajes dhe mbylljes jan në ngjyr floriri të cilesis së mir dhe forcës së lart .Një rëndësi  të veçant   i është  dhën  zbukurimit  nga brënda  me  nje lustër kaplama  , me qëllim që  tingulli i zarit   të jet  më i lehtë. Në pjesët anësore ka vëndmajtëse gurash .Karakteristikat e përgjithshme  që përbejnë një tavëll ku luani një lojë që ju pëlqen  me kombinimin e cilësis dhe çmimit  do të plotësoj çdo kërkes të tuajën . Shoqërohet  nga set zajesh dhe gurash .Përmasat 48cm X 50 cm.
 
  ……… Fjala Gold nuk është rastësisht por e përfajson …komplet!!!!                                                                             
 

Additional information

Weight3 kg