Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Double Domino Case

4,50 

Available - Instant Delivery

– Horn case
– 28 pieces
Domino case made of horn, small size (28 pieces in beige) at a low price.

Thinking in action!!!

Available - Instant Delivery

SKU: 34.69016.36 Category:

Description

Kuti në ngjyr të kuqe  të loljës se njohur  Domino  ,përmasa të mëdha 28 gur
ngjyr bezh .Zgjidhje ideale për adhuruesit e lijës.Çmim shum të mir .Përmasa
 të përshtaçme për  vrejtuesit.
 
!!!  Mprehtësi dhe të menduarit në veprim !!!!
 

Additional information

Weight0,5 kg