• Domino Case | Ντόμινο Κασετίνα
  • Domino Case | Ντόμινο Κασετίνα
  • Domino Case | Ντόμινο Κασετίνα
  • Domino Case | Ντόμινο Κασετίνα

Domino Case

SKU: 34.69094.35

2,40 

– Plastic case
– 28 pieces
Plastic domino case (28 pieces) in beige.

Thinking in action and at low cost!!!

In stock - Quick Shipment

Kasetin plastike te lojës së njohur Domino  përmasë mesatare ,28 gur.
Zgjidhje ideale për  adhuruesit  e lojës.Çmim shum të mir.
 
 
!!!  Mprehtësi dhe të menduarit në veprim !!!!
 

Weight
0,3 kg