Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Dealer Metallic Poker Card Guard

10,00 

Available - Instant Delivery

– 4,00cm
– Metallic replica
– Gold/ silver

Perfect for poker prejudice!!!

Available - Instant Delivery

SKU: 22.29156.02 Category:

Description

Ato jane te njohurat  Kopje  të vjetra metale ndërkombetare të cilat përdoren për lojen tipike
Texas & Omaxas për mbrojtjen e letrave kur lojtari nuk i mbane në dore .Gjithashtu shum lojtar
i perdorin për ti sjell…… fat….. 
Ngjyra metalike sermaje dhe floriri ofrohen në kuti akrilike.Kan  përmasat e Çipsave shum 
lojtar i përdorin për tu mare me gishtat e tyre.Trasmetojne shfaqe të ndryshme  nga cifte  të ndryshme
ose letra të Texas & Omaxa. Një tjetër përdorim  i Proctector të mbledhur është dhe ajo e Dealer Button .
Dhe kjo është saktesisht një nga këto.
 
!!! Zgjedhje e perkryer për idete prapambetëse të Pokerit !!!

Additional information

Weight0,2 kg