Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Backgammon Luxury Walnut Root with place

SKU: 31.89540.40 Category:

Τιμή: 140.00 

• Available - Instant Delivery

– Suitcase Backgammon board
– Size : Big 48cm x 50cm
– Material : Olive wood
– Made in Greece

– Suitcase Backgammon board
– Size : Big 48cm x 50cm
– Material : Olive wood
– Made in Greece

Description

Tavlli origjinal Grek  ,është tavëlli HANDMADE GREECE  e punuar me dor. Tavëll Ulliri
ku  llustra mat nuk  ndikon  në trungun e prodhimit  që imponuar reflekton në pjesën e brëndëshme
dhe të jashtëme . Në pjesën e brëndshme dominojn ujrat e drurit, dhe në qënder
gjëndet  rombi i njohur  zbukurues.Më kubi të forta  dhe thjeshtësija e prodhimit  bëjn këtë rezultat të shkëlqyer.
Shoqërohet  nga set  gurash tradicional  me cilësi të shkëlqyer.Prodhim i rënd dhe  i veçant  që duron në koh.
!!!!…. thjeshtësija dhe bukurija ne kulëm !!!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Backgammon Luxury Walnut Root with place”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top Rated:

Related products