Free shipping for all over Greece with orders over 100 € and up to 20kg

281 1103 288

Backgammon Board Simple - Small size

SKU: 31.89037.30 Category:

Τιμή: 8.00 

• Available - Instant Delivery

– Classic Backgammon-Chess board
– Size : Small 30cm x 30cm
– Material : Swedish Laminate
– Made in Greece

– Classic Backgammon-Chess board
– Size : Small 30cm x 30cm
– Material : Swedish Laminate
– Made in Greece

Description

Tradicional i permasave të mëdha 30X30  Tavëll e industris Greke.
Dallohet për prodhimin e mir . Printimi  i mir dhe llustra cilësore  montojn 
këtë produkt .Luajtje e shkëlqyer e zarave dhe tingull të mir.Shoqërohet
me set gurash plastike ,me madhesi të përngjashme dhe zaje.
!!! Çmimi  me i mir ne tavëll!!!!
 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Backgammon Board Simple – Small size”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top Rated:

Related products