• Backgammon Board Simple - Medium size | Τάβλι Απλό Μεσαίου Μεγέθους
  • Backgammon Board Simple - Medium size | Τάβλι Απλό Μεσαίου Μεγέθους
  • Backgammon Board Simple - Medium size | Τάβλι Απλό Μεσαίου Μεγέθους
  • Backgammon Board Simple - Medium size | Τάβλι Απλό Μεσαίου Μεγέθους

Backgammon Board Simple – Medium size

SKU: 31.89039.08

9,60 

– Classic Backgammon-Chess board
– Size : Medium 40cm x 40cm
– Material : Swedish Laminate
– Made in Greece

Temporarily Out of Stock

Tradicional i permasave të mëdha 40X40  Tavëll e industris Greke.
Dallohet për prodhimin e mir . Printimi  i mir dhe llustra cilësore  montojn 
këtë produkt .Luajtje e shkëlqyer e zarave dhe tingull të mir.Shoqërohet
me set gurash plastike ,me madhesi të përngjashme dhe zaje.
!!! Çmimi  me i mir ne tavëll!!!!

Weight
0,885 kg